2015. szeptember 14., hétfő

Gyerekek csodaszere - nekünk nagyon bevált!



Ma már semmi sem fontosabb számunkra a mindennapokban, mint a pici lányaink egészsége. 
Épp ezért fogadtam el olyan nehezen, hogy Noncsi lányunk bizony - az orvos által is alátámasztva - nagyon fogékony a felső légúti fertőzésekre. Még 3 éves se volt, de már többet voltunk orvosnál, mint játszótéren. 9 hónapos korában még kórházba is kerültünk, kruppal.



Engem erős szervezettel áldott meg a sors, évente egyszer persze én is voltam beteg, mint minden gyerek az általános iskolában, de annyi kell is, hogy kipihenjük az iskola fáradalmait. :) Ebből adódóan rengeteg féle betegségről még csak nem is hallottam, nemhogy személyesen találkoztunk volna!
Férjem persze vágta a kruppot, meg az arcüreggyulladást, tőle örökölte a gyerek a kevésbé ellenálló szervezetet.
Rengeteg féle vitamint próbáltunk, a betegségek után hónapokig adtuk neki a probiotikumot, mégis havonta visszajöttek a betegségek. 
A vitaminok arra valók, hogy a gyerek megkapja az összes, szervezete számára szükséges vitamint és ásványi anyagot. A probiotikum a szervezet bélflóráját állítja helyre egy gyógyszeres kúra után. De mi fogja megerősíteni a gyermekem immunrendszerét? Tíz hónapig szoptattam, tehát az alapdózist megkapta, de úgy látszik, kell az utánpótlás.


Ekkor történt, hogy idén nyár elején, 30 fokos melegben, a Balatonnál nyaraltunk családommal. A víz kellemes 26 fokos volt, az apartmanban, ahol megszálltunk, légkondi híján fülledt volt a levegő egész nap és éjjel is, pici lányunk a 2. estén mégis elkezdett tüsszögni és köhögni. A biztonság kedvéért magunkkal cipelt lázmérőn még hőemelkedést is mértünk neki. Már épp azon gondolkodtunk, hogy még aznap este, vagy másnap reggel hazamegyünk, amikor felbukkant egy kedves ismerős és hozott nekünk GL port és Spica teát. A port köhögésre ajánlotta, a teát pedig hőemelkedésre és orrfolyásra, gyerekeknek. A ganoderma pornak kellemes, semmilyen íze van, a gyerekek nagyon szeretik az ujjukról lenyalni, majd mehet egy nagy pohár folyadék a végén. A tea nagyon finom, gyógynövényeken és ganodermán kívül mandarint is tartalmaz, amely kellemes ízt kölcsönöz neki. 

Az angyalok küldték nekünk ezeket a "gyógyszereket", hiszen egy nap intenzív GL por és Spica tea kúra után Noncsi teljesen meggyógyult, és folytathattuk tovább nyaralásunkat.
Azóta már beszereztük magunknak a két csodaszert, és már kétszer alkalmaztuk sikeresen Noncsin, ugyanis még csírájában tudtuk elfojtani kezdődő betegségeit. 
A titok ennyi: a két ganodermás terméket állandóan tartani, a betegség jeleit időben észrevenni és azonnal alkalmazni. A hatás nem marad el, de a betegség igen! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése