2016. június 6., hétfő

Egy legális doppingszer, amiről még biztosan nem hallottál

Tudtad, hogy létezik egy olyan gyógynövény, amitől sokkal több energiád lehet, és sokkal jobban bírhatod tőle az edzéseket? Bizony, van ilyen, és az a neve, hogy Cordyceps, vagy más néven kínai hernyógomba. Nincs benne semmi rejtély vagy illetális, a természetes Cordyceps gomba olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megnövelhetik fizikai teljesítőképességedet.

Természetes előfordulása Kína, Nepál és Tibet 3000 méter feletti területein jellemző. A DXN a Cordycepset növényi kultúra révén állítja elő, ezért mindannyiunk számára biztonsággal fogyasztható. Nincs mellékhatása, ezért hosszú távon, napi rendszerességgel használható.



A Cordyceps megnövelheti a test vitalitását és energiaszintjét. Ezt úgy éri el, hogy
a)      megnöveli a sejtek energiatermelését,
b)      fokozza a szervezet oxigén-ellátását, és
c)       javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

Miért jobb a DXN Cordyceps, mint a vad Cordyceps?
A DXN a legjobb Cordyceps törzseket választotta ki és azokat organikus gazdálkodással, ellenőrzött környezetben termesztette. A DXN Cordyceps ugyanazokat az aktív összetevőket tartalmazza, mint a vadon növő Cordyceps, csak a hatékonysága jóval nagyobb és biztonságosabb.



Mit mondanak a tapasztalatok?

Számos visszajelzést gyűjtöttünk már atlétáktól és átlagemberektől, minden korcsoportból, akik a fáradtság és gyengeség kezelésére használták a Cordycepset.

Íme a legújabb, ezennel közvetlen környezetemből:
Párom Lengyeországban turnézott múlt héten. Sokat aggódott mostanában amiatt, mert gyengének érezte magát a koncertek alatt. Dobosként extra módon igénybe van véve a szervezete a koncerteken, hiszen az egész teste és a szíve is igénybe van véve folyamatosan, több órán keresztül. A Cordycepset még nem próbáltuk korábban, de a jó hatásairól már sokat hallottunk. Most úgy döntött, beruház egy dobozra, hogy jobban bírja a turné koncertjeit.

Már az első koncert alatt érezte a jó hatásokat. Most nem volt gyengeség, szédülés, olyan könnyedén ment a dobolás, mint „ifjúkorában”. :) A következő koncertre még két zenekartag kapott 1-1 szemet, mert szerették volna ők is kipróbálni. Mindketten pozitívan nyilatkoztak róla, és mára már rendeltek is belőle egy dobozzal. Az elismerés különösen jól esett a zenekarvezetőtől, aki egyébként is egy végtelenül egészséges, vegetáriánus életmódot élő, alapból is rengeteg energiával rendelkező, folyton ugráló, dolgozó, aktív férfi – az ötvenes éveiben. Ő mesélte, hogy korábban egy magyar gyártó hernyógombáját ajánlották neki, amit ő ki is próbált, de semmilyen hatása nem volt rá. A DXN Cordyceps energiaszintet fokozó hatásait viszont azonnal érezte és a jövőben is mindenképpen szeretné fogyasztani. Azonnal rendelt is egy dobozzal, a következő koncerteken már a Cordycepsszel akarja növelni energiáját és ezzel fokozni a közönség élményét.

Javaslom minden olimpikonunknak is a DXN Cordycepset, hadd élvezzünk egy érmektől nyüzsgő olimpiát idén nyáron! 

Te is, ha edzel, de nem mindig van hozzá energiád, segítsd meg a Cordycepsszel. Itt rendelheted meg!
A törzsvásárlói ár eléréséhez pedig itt regisztrálhatsz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése