2016. június 13., hétfő

DXN hozzáállás – a lojalitás ereje


   Több helyen találkoztam már a következő történettel.

Valakit, nevezzük most Bélának, megismertetnek a DXN termékeivel. Béla kipróbálja, rájön, hogy tényleg nagyon jók a termékek, elismeri mind a ganoderma, a ganodermás kávé, a spirulina, a maca és a cordyceps jótékony hatásait, egyszóval beleszeret a termékekbe. Aztán elkezdi árulni a termékeket a webshopjában.


Nem tudja azonban egy webáruházban, egy-két szó ajánlással továbbadni mindazt a jót, amit ő maga, ill. amit mások is tapasztaltak már az évek során, a DXN termékeket fogyasztva. Így nem is vásárolnak tőle túl sokan. Nincs meg a motiváció, és a vásárlóknak hihetetlennek tűnnek mindezek a pozitív hatások, amelyekkel a termékek bírnak. Béla azonban hisz a gyógynövények erejében és talál hasonló termékeket más cégeknél, esetenként egy picit olcsóbban, és azokat kezdi el árulni. Meg is veszik ezeket, de a visszajelzések nem olyan jók. Ettől aztán elveszti a hitét, és abbahagyja a termékek forgalmazását, ill. ő maga sem vásárol többet belőlük.

Mi a probléma ezzel?

1)   Tényleg annyira hihetetlenül jótékony hatásai vannak a termékeknek, hogy ezekről személyes tapasztalatok útján, hitelesen kell beszámolni, a webshop-os pár szavas leírás nem elég hozzá.


2)   Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a DXN egy fogyasztói hálózat, és ahelyett, hogy a gyártó, a nagykereskedő és a kiskereskedő zsebében maradna a termék árának (jó esetben csak) 50%-a, ahelyett mi, fogyasztók vagyunk a kereskedők, a gyártótól egy logisztikai központon keresztül gyakorlatilag egyenesen hozzánk jut a haszon egy része is, és ennek a mértéke folyamatosan tud növekedni.

3) A DXN amellett, hogy egy 28 éves cég, már a kezdetektől folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobb minőségű gombákból állítsa elő az optimálisan legtöbb hatóanyagot tartalmazó termékeket. Laborjaikban folyamatos kutató-fejlesztő munka keretében válogatják a gyógynövényeket és elemzik a termékeket, és a gyártás is folyamatosan ellenőrzött körülmények között történik.


Például a ganoderma esetében kiválogatták a 6 legjobb minőségű pecsétviaszgomba fajtát, és azokat ötvözték a legjobb eredmény elérése érdekében.

A spirulinát külön medencében, tiszta körülmények között termesztik, ellentétben egy másik cég spirulinájával, amit valahol a Csendes-óceánban termesztenek, természetes körülmények között – azaz a szennyeződésekkel teli óceánvízben.


Mindezért más gyártók hasonló termékei nem hasonlíthatók össze a DXN-nel, aki a piacon az első és a legnagyobb ganoderma termesztő vállalkozás.  Ezek a termékek jók és már megszámlálhatatlan esetben bizonyítottak. A mi feladatunk az, hogy megismerjük, kipróbáljuk, és személyesen győződjünk meg a jótékony hatásairól. És ha ez sikerül, akkor ezt mások is észre fogják venni rajtunk, így nem lesz nehéz továbbadni a tapasztalatainkat.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése