2016. július 19., kedd

Hogyan jutnak el hozzád a termékek?

     A DXN kiváló minőségű ganodermás termékei Malajziából származnak, de neked nem kell kivárnod, amíg onnan megérkezik a szállítmány, mert a DXN központban mindig van elegendő mennyiségű áru mindenből.


A DXN központ tehát az a hely, ahol a termékeket raktározzák, addig, amíg meg nem vásároljuk azokat. A központ Budapest belvárosában van, nagyon frekventált helyen, a Teréz krt. 8 szám alatt, pontosabban az Oktogon és a Király utca között, a 4-6-os villamos vonalán.
Tehát nem én ülök otthon, várom a rendeléseket, csomagolok és postára adok, hanem egy nagyon profi és felkészült központ az, aki raktározza a termékeket, fogadják a megrendeléseket, összekészítik és kiadják vagy feladják azokat. Tehát neked csak annyi a dolgod, hogy leadd a megrendelésed a webáruházban, majd otthon várd a csomagot / vagy elmenj érte személyesen.

Rendelést leadni itt tudsz: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

Arról itt írtam, hogy mi történik a rendelés folyamata alatt: http://fitokucko.blogspot.hu/2016/07/egy-kis-segitseg-rendeleshez.html

Itt személyesen is átveheted a megrendelésedet nyitvatartási időben. A nyitva tartás nagyon kedvező mindenkinek, mert a következőképp néz ki:
Hétfő - Péntek:                   9:00-19:00
Szombat:                            9:00-14:00

Ugyanitt egy ganodermás kávézó is működik, ahol helyben kipróbálhatod a ganodermával dúsított kávékülönlegességeket, és ehetsz hozzá egy paleo sütit vagy egy croissant-t.

Ha DXN tag vagy, akkor te is bármikor bemehetsz a központba és vásárolhatsz a saját nevedre törzsvásárlói áron termékeket, nem szükséges őket előre interneten megrendelni.


Tagsági regisztráció itt: http://fitokucko.dxn.hu/tagsagi_szerzodes

Ha nem vagy budapesti, vagy nem szeretnél bemenni a belvárosba felvenni a rendelésedet, akkor kiszállítást is választhatsz. A GLS futárszolgálat két opciót is kínál erre. Kérheted házhoz vagy GLS csomagpontba is a csomagodat.

a)                  GLS csomagpontba szállítás
Csomagpontba való szállítás esetén a rendelés során te választhatod ki, hogy melyik csomagpontba küldjék neked a rendelésedet, ahonnan te a csomagodat még meghatározott számú munkanapig veheted fel.
Ekkor a szállítási díj egységesen 1.100 Ft.

b)                 GLS házhozszállítás
Itt több opciód is van, attól függően, hogy előre történő banki átutalással, online bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel kéred a csomagodat. A házhozszállítási díjakat a következő táblázat mutatja egyértelműen:

A bankkártyás fizetés és az utánvét azért jó megoldások itt, mert a 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap teljesítik, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállítás egy nappal később következik be.

Banki átutalás esetén csak akkor küldik ki a csomagodat, amikor az átutalás megérkezett a központ bankszámlaszámára.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!
Jó hír, hogy amennyiben 30.000 Ft felett rendelsz, úgy a csomagküldés minden esetben ingyenes. Akkor is, ha előre utalsz, és akkor is, ha utánvéttel kéred a csomagodat.

DE! Van még egy lehetőséged, hogy ingyen kapd meg a csomagod. Ez pedig a CSOPORTOS RENDELÉSI AKCIÓ! Ezt akkor tudod igénybe venni, ha közel laksz hozzám (észak-pesti régió), mert akkor el tudom neked vinni, vagy ha te át tudod venni a rendelésed a XV. kerületben, Rákospalotán vagy a XIII. kerületben, a Lehel térnél. Minden hónapban egyszer csinálok ilyen akciót. Ilyenkor jelezd nekem emailben (fitokucko@gmail.com) egy meghatározott időpontig, hogy mit kérsz, ami lehet akár csak egy ezerpárszáz forintos próbacsomag is, és én fogom megrendelni neked is, közösen a saját és a többi vásárlóm rendelésével. 
Ehhez figyeld folyamatosan a facebook oldalamat (https://www.facebook.com/Fitokucko/), hogy mikor hirdetem meg a csoportos rendelési ackiót.

Ha mindezek után bármi kérdésed felmerül arról, hogy miként kerülnek hozzád a termékek, keress meg bátran itt: http://fitokucko.dxn.hu/kapcsolat

Kávékóstoláshoz próbacsomagokat itt találsz: http://fitokucko.dxn.hu/termekek#try-pack

A webáruházból itt tudsz válogatni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

TÉGY MÉG MA A HOLNAPI EGÉSZSÉGEDÉRT !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése