2016. szeptember 12., hétfő

Nálad hány napig tart egy betegség?

   Vegyünk egy jó kis általános megfázást. A férjemnél ez általában egy kis torokkaparással kezdődik, ami néhány nap után szépen kiteljesedik torokgyulladássá, körítve egy kis orrfolyással. Pár nappal később az orra bedugul és adogatja be magának a töménytelen mennyiségű orrspray adagokat éjjel-nappal. Mellette a zsebkendő is szépen fogy a házban.
Éjszaka nem bír aludni az orrától, így napközben is nyűgös és fáradt. Amikor az orrfolyás és a torokfájás csendesedik, elindul a köhögés. Előbb száraz, majd hurutos. Jó hangos krákogásoktól hangos a ház egész nap és egész éjjel. Ilyenkor tudjuk, húzódik lejjebb a betegség. A köhögéstől fáj a légcső, megint csak nehéz a pihenés, rossz az általános közérzet. Itt már 2 hétnél tartunk. Otthon fogy a méz, a fokhagyma, a hársfatea, a pálinka és a C-vitamin, hatalmas mennyiségekben. Két hét után javulni kezd az állapota. Hogy az előbbiektől-e, vagy azok nélkül is gyógyulna, azt nem tudjuk. Az a fránya köhögés mindenesetre még nem múlik. Elhúzódhat akár egy hónapig is. Látom rajta, hogy már elege van az egész betegségből, már csak nyugalmat szeretne és egy jó éjszakát.

Orvosról itt nem beszéltem, ő két megoldás közül szokott választani: ha vírus okozza a fertőzést, akkor méz, tea, pihenés a javallat, amivel pont ugyanott vagyunk, ahogy a fentiekben leírtam. Bakteriális fertőzés esetén pedig antibiotikumot ír fel, ami mindent pusztít, legyengíti a szervezetet, tönkreteszi a bélflórát, amelyet nem győzünk aztán probiotikummal helyreállítani.

Ismerős ez a folyamat? Nálatok is hasonlóképp zajlik?
Elismerem, vannak olyan helyzetek, amikor nem tehetsz semmit, mindenképp elér a betegség. Lehet, hogy túl sokat dolgoztál mostanában, vagy keveset pihentél. Vagy mindkettő. Lehet, hogy nem táplálkoztál megfelelően, így könnyebben elkapsz egy vírust. De mit szólnál, ha ez a heteken-hónapokon át tartó áldatlan állapot sokkal gyorsabban, mindössze 5-6 nap alatt végigmenne a szervezeteden? Lehetséges? A férjemnek sikerült, úgyhogy semmi kétség.

Mi a recept?
  • Immunerősítő és méregtelenítő ganoderma kapszula (GL és RG): napi 6-6 db
  • Antivirális, antibakteriális, tisztító, méregtelenítő, ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat pótló Spirulina: napi 10-10 db, reggel és este!
  • C-vitamin: napi 2 db 1000 mg-os tabletta

          



Mindez 6 napig, és újra a régi vagy! Nincsen hetekig tartó szenvedés, rossz közérzet, gyengeség, erőtlenség. Gyorsan regenerálódsz és folytatod tovább kedvenc tevékenységeidet.

De ne feledd! Egészségmegőrzés céljából a napi javaslat:
2-2 db GL és RG kapszula, és 4-6 db Spirulina
Ha ezt betartod, jó eséllyel csak nagyon ritkán kapsz el ilyen csúnyaságokat, az év hátralévő részében vígan élheted életed.


A termékeket innen rendelheted meg: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

Amennyiben szeretnél már törzsvásárlóként rendelni, akkor a regisztrációhoz ide kattints: http://fitokucko.dxn.hu/tagsagi_szerzodes


Legyél fittebb! Próbáld ki a lúgosító kávét!



Bármilyen további kérdés-kérés esetén fordulj hozzám bizalommal!



Fazekas Alexandra
Mobil: + 36 30 516 0541
DXN honlap: fitokucko.dxn.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése