2017. március 28., kedd

Vezető lettem!

       Még novemberben történt, hogy nekem és a csapatomnak sikerült összegyűjteni azt az összpontszámot, ami alapján megkaptam első vezetői kinevezésemet, tehát mostantól kezdve SA, azaz Star Agent vagyok a DXN üzletében.




Ez már önmagában is nagyon jól hangzik, hiszen mindig az volt a vágyam, hogy vezető lehessek és irányt mutathassak a csapatomnak, de ez a törekvésem eddigi karrierem során eddig még nem sikerült.



Most, új alapokra helyezve az életemet, lényegében saját magam határozhatom el, hogy vezető akarok lenni, vezető leszek, és ha így teszek, és megteszem hozzá a szükséges lépéseket, akkor jönnek is az eredmények gyorsan. 




És hol van ebben a pénz?

Az elért vezetői szint azonban nem csak szakmai elismeréssel, de a régóta vágyott több pénzzel is jár természetesen. Star Agentként már 21% a jutalékom a saját és csapatom forgalmából, minősült Star Agentként pedig 25%! A minősüléshez több személyes pont megszerzésére van szükség havonta, viszont az elmúlt másfél év során családommal már annyira hozzászoktunk a kiváló minőségű DXN termékek fogyasztásához, hogy már ezt a magasabb pontszámot is csaknem minden hónapban sikerül elérnünk. 

A jutalékot egyelőre még visszaforgatjuk az üzletbe, azaz a termékek levásárlására használjuk fel, és ezáltal még olcsóbban tudunk hozzájutni a mindennapos kávénkhoz, vitaminunkhoz és fogkrémünkhöz. 


Mi szükséges egy vezetői szint eléréséhez?

Először is tudnod kell, hogy mit akarsz elérni, azaz legyen előtted egy cél! 
Az én célom nem az volt, hogy SA legyek, hanem az, hogy Star Diamond (SD), azaz gyémánt legyek. Ehhez az SA elérését az első részcélként tűztem ki. Innen még vezet pár lépés a gyémánt szinthez, de tudom, hogy már jó úton vagyok.

Ha megvan a cél és felosztottad részcélokra is, akkor írd le magadnak a megvalósításukhoz szükséges lépéseket! Nekem ez az volt, hogy beépítsem a DXN termékeket a családunk mindennapi életébe, illetve hogy elkezdjek foglalkozni 3 jó emberrel, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé, és égnek a vágytól, hogy megvalósíthassák.

Vizualizálj! A célom teljesítését tudatalatti eszközökkel is erősítettem. Ebben egy nagyon kedves csapattársam, Emese, segített, aki egyszer azt mondta nekem, hogy vizualizálta, hogy decemberben mind a ketten ott állunk a színpadon, hogy átvegyük kitüntetésünket. Ezután előttem is csak ez a kép lebegett minden nap. Decemberben mind a ketten ott álltunk a színpadon, hogy átvegyük kitüntetésünket.




Hogyan lehetsz te is DXN vezető?
Ha te is elhatároztad magad, hogy megvalósítod álmaidat, kitűzted a célodat, kész vagy megtenni a szükséges lépéseket és készen állsz a tudatalattidat a cél irányába programozni, akkor itt egy kis segítség, hogy hogyan érd el a célodat.

1)   Regisztrálj a DXN-be és kezdd el megélni álmaidat! 
      http://fitokucko.dxn.hu/member_registration_private

2)   Fogyassz DXN termékeket! Fogyaszd azokat, amelyeket szeretsz. Gyűjts össze                   minimum 100 pontot minden hónapban.

  • Ha kávézol, válaszd a kávéfajták közül azt, amelyik neked a legjobban bejön.
  • Ha inkább teázol, válassz a 2 teatípus közül, de váltogathatod is őket :).
  • Ihatsz forró csokit/kakaót is, illetve adj a családodnak is belőle.
  • Használd a DXN fluoridmentes, ganodermával dúsított fogkrémjét.
  • Használd minden nap a lágy, selymes ganoermás szappant.
  • Szedj multivitamint, hogy egészséges maradj: a spirulina kapszula tartalmaz minden vitamint és tápanyagot, amelyre a szervezetednek szüksége van.
  • Szedj étrend-kiegészítőt: a ganoderma-kapszulák az immunrendszeredet erősítik.

     Ha most csak kipróbálnád őket, innen szerezd be őket: http://fitokucko.dxn.hu/termekek
     Ha már regisztráltál, a saját intranetes felületeden szerezd be őket!

3)  Keress 2-3 olyan munkatársat, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, és akikkel együtt,        egymást ösztönözve, el tudjátok érni álmaitokat.

Sok sikert Neked is!
Ha segítségre van szükséged, engem itt találsz meg: fitokucko@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése