2016. március 7., hétfő

Lehet egészséges a kávé?


Sok vita jellemzi mostanában a kávé témakörét. Van, aki szereti, és van, aki ki nem állhatja az ízét. Olyan is van, aki naponta 5 kávét is megiszik, hogy ébren tartsa magát. A kutatások szerint a kávénak a magas vérnyomást okozó koffeintartalma mellett a savassága sem tesz jót a szervezetnek.

Mégis van rá mód, hogy olyan kávét ihassunk, amely élénkít és lúgosít is egyben. A ganoderma gyógygombával kiegészített arabica kávék ilyenek. Az arabica kávék köztudottan a legfinomabb kávéfajták közé tartoznak. Az a 2% ganoderma kivonat, amellyel a kávét dúsítják, nem változtatja meg a kávé finom ízét, ellenben egy olyan hatást ad neki, amellyel a korábbi 5-ös PH érték körüli, savas kémhatást 7-es körülivé, azaz enyhén lúgossá teszi.

A ganodermának ezen kívül még van egy plusz élénkítő hatása, amely a kávéjét erősíti, így talán kevesebb kávéval is beérhetjük naponta.

De ezzel még nincs vége a ganoderma pozitív hatásainak. Vérnyomás- és vércukorcsökkentő, illetve az immunrendszer kilengéseit helyreállító hatásait nemcsak, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni, de segíthet egészségünket fenntartani.

A ganoderma pozitív hatásairól itt olvashatsz bővebben.
Itt megnézheted, milyen fajta ganodermás kávék közül választhatsz.
Lépj velünk kapcsolatba, ha kérdésed van, ill. ha szeretnéd megkóstolni a kávét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése