2016. március 24., csütörtök

Mi a sláger ebben a hónapban?

A minap csomagom érkezett a DXN-től. A havi rendszeres rendelésemet kaptam meg. Tisztességes kis csomagban érkezett. A felnyitásban többen is segítettek nekem. :)






A legkisebbet nagyon érdekli minden újdonság. Alig várta, hogy felnyíljon a doboz és megleshesse, mivel lehet játszani :).



Az első, amit kivettem: GL (Ganocelium) kapszula 90 darabos kiszerelésben. Ez a kapszula 100% ganoderma gyógygombát tartalmaz, és segít az immunrendszer helyreállításában ill. az általános jó közérzet kialakításában. Törzsvásárlói ára: 10.030 Ft Megrendelhető itt.


A következő doboz az Oroszlánsörény (Lion's Mane) tabletta, 120 darabos kiszerelésben. Baktérium- és vírusellenes, antioxidáns, vérzsír- és vércukorszint-csökkentő, daganatölő, ill. időskori elbutulás ellen hatásos. Törzsvásárlói ára: 7.210 Ft Megrendelhető itt.


Most először fogjuk kipróbálni a hűsítő, tiszta teafaolajból készült Teafaolaj krémet, amely kitűnő viszketések, csípések enyhítésére. 
Törzsvásárlói ára: 2.060 Ft Megrendelhető itt.


Minden hónapban több csomaggal rendelünk kedvenc kávénkból, a selymes és lágy Cream Coffee-ból. Ugyan másfél csomag bőven kielégítené a háztartás havi szükségletét, mégis több fogy belőle havonta, hiszen a családot, barátainkat, ismerőseinket is rendszeresen ezzel a finomsággal kínáljuk meg, amikor meglátogatnak minket. A főzött kávéról, majd a kapszulás kávékról váltottunk át a ganodermás kávéra majdnem egy éve, először egészségügyi, majd élvezeti okokból is, és ma már 1-1 pohár erejéig sem tudunk visszaállni a korábbiakra, annyival jobban esik az egészséges kávé. 
Törzsvásárlói ára: 3.880 Ft Megrendelhető itt.


A termékeket itt tudod megtekinteni, az összetevőket elolvasni, ill. megrendelni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

A ganodermáról itt tudsz bővebben olvasni: http://fitokucko.dxn.hu/ganoderma

És itt tudod velünk a kapcsolatot felvenni: http://fitokucko.blogspot.hu/p/kapcsolat.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése