2016. május 10., kedd

Miért éppen kávékóstoló?

Pénteken belekezdtünk valami új dologba: kávékóstolót tartottunk a MAGYE kongresszus résztvevőinek a Hunguest Hotel Platánusban. Kezdés előtt és szünetben is lehetett választani a finom ganodermás kávéinkból (volt Cream Coffee és 3 az 1-ben Lingzhi Coffee, vagy aki nem volt kávés, kérhetett kakaót (Cocozhi) is.




Nagy volt az érdeklődés, sokan megkóstolták ezt a finomságot, aztán a kirakott szórólapokon, ill. tőlünk kérdezgetve is megtudhatták, mi is ez a ganoderma, és miért jó, hogy ilyet iszik. Kitettünk az asztalra egy igazi szárított gombát is, így mindenki megnézhette, meg is tapogathatta, hogy milyen is valójában az a ganoderma.


Miért jó Neked a kávékóstoló?
  • Mert ingyen van :), nem kérek érte semmit, még egy email címet sem, legfeljebb csak annyit, hogy hallgasd meg, amíg a kávé elkészítése közben gyorsan elmondom, hogy mi van benne, mitől olyan jó.
  • Az „Egészséges kávé” egy forradalmi újítás a piacon, amelyet még csak kevesen ismernek, pedig egészségre gyakorolt számos pozitív hatása miatt véleményem szerint az összes rendszeres kávéfogyasztónak ezt kellene inni.
  • Nem kell szégyellnem, hiszen amellett, hogy hihetetlenül egészséges, még rendkívül finom is a kávé.
  • Ott helyben, vagy akár később, otthon is, szabadon dönthetsz, hogy akarsz-e további fajta kávékat kóstolgatni, vagy fogyasztanád-e ezt az egészséged érdekében a későbbiekben is.


Nem véletlenül kértek sokan több információt a ganodermáról, a cordycepsről (kínai hernyógomba), a spirulina algáról, ill. a termékpalettánkról.

Miért jó nekem a kávékóstoló?
  • Örömömre szolgál, hogy a kóstolók által egyre szélesebb réteg ismerheti meg ganodermás kávéinkat.
  • Elmondhatom saját és ügyfeleim tapasztalatait az érdeklődőknek, hiszen rengeteg féle betegségre, problémára volt már gyógyír a ganoderma és a többi termékünk.
  • Kicsit kimozdulhatok online – gyerekkel otthon ülős - világomból, és végre szemtől szembe találkozhatok kávéfogyasztókkal :).



Örültem, hogy két jó nagy asztalt kaptunk, melyet sikerült teljesen berendeznünk, így a vízadagoló, a kávék és a szórólapok mellett meg tudtuk mutatni – és kóstoltatni – még néhány termékünket. Volt egy kis tálkában spirulina algánk, amelyet kapszula formátumban lehetett elrágcsálni, Zhi Mint mentoloscukorkánk, amely amellett, hogy nagyon finom, jót tesz a toroknak és kellemes leheletet is biztosít, ill. Zhi Ca kávés cukorkánk, amely úgy hat, mintha megittál volna egy kis kávét, bár az íze nagyon megosztó, van, aki imádja, és olyan is akad, aki nem annyira kedveli.

Mindent összevetve nagyon jól sikerült az esemény, mindenki elégedetten távozott és felélénkülve hallgatták a konferenciás előadásokat, miközben hasznos dolgokat is tanultak tőlünk az egészségmegőrzésről.

Gyere, és tarts te is egy kávészünetet!
Rendezvényt, baba-mama klubot, egészségnapot vagy bármilyen összejövetelt szervezel vagy tervezel? Dobd fel a hangulatot egészséges immunerősítő kávéval!
Egy kávékóstoló keretében megismerhetitek nemcsak az egészséges kávékat, hanem a DXN cég többi immunerősítő termékét és a bőrregenerálódást segítő kozmetikumokat is.
Segítünk rendszeres kávéklubok, egészségklubok, életmódklubok létrehozásában, szervezésében is!

További információ itt:
Fazekas Alexandra
+3630/516-0541





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése