A várandós nők a különösen veszélyeztetett rétegek
közé tartoznak, ugyanis nem csak a maguk, de magzatjuk egészségéről is nekik
kell gondoskodniuk. Sokszor halljuk, hogy étkezzünk egészségesebben a terhesség
alatt, de kutatások szerint a nőknek csak 60%-a változtat az étkezésén a
várandósság alatt.
Testünket folyamatos támadások érik: a
környezetszennyezés miatt káros anyagokat szívunk be a levegőből, étkezési
szokásaink helytelenek, és stresszesen élünk, sokat és keményen dolgozunk.
Mindez degeneratív vagy fertőző betegségek kialakulásához vezethet. Többféle
sugárzás vesz minket körül: ki nem használ rendszeresen elektronikus
eszközöket, mobiltelefont, laptopot vagy az irodában számítógépet? Ezek az
eszközök mind károsíthatják a magzat DNS-ét. A baba talán egészségesnek tűnik,
amikor megszületik, van, hogy csak később alakulnak ki nála a különböző
betegségek.
Fontos, hogy az édesanyának erős immunrendszere
legyen, ezért nagyon nagy hangsúlyt kell fordítani a megelőzésre. Nagy a
felelősség is ezen a téren, hiszen ha kismamáknak adunk vitamint, akkor
tökéletesen biztosnak kell lennünk abban, hogy ez nem fogja sem a kismama, sem
pedig a magzat egészségét károsítani. Szerencsére a ganoderma gyógygomba és a
spirulina mikroalga tökéletesen biztonságosak nem csak a kismamáknak, de
mindenkinek. Érdemes már akkor elkezdeni szedni őket, amint kiderül a
terhesség.
Várandósság alatt
A GL (Ganocelium) ganoderma kapszula poliszacharidot
és szerves germániumot tartalmaz, ami erősíti a kismama immunrendszerét és
ezzel megóvhatjuk a veszélyes vírusoktól is. A poliszacharidok megújítják a
sérült DNS-t és erősítik a baba agyfunkcióit. Napi 6-30 db kapszula is
beszedhető a GL-ből, attól függően, hogy milyen állapotban van a kismama
szervezete.
Az RG (Reishi Gano) – amely szintén ganoderma kivonat
– azért különleges, mert képes kivezetni a méreganyagot a szervezetből, mielőtt
az elérné a magzatot. Napi 6 tabletta ebből is adható a kismama számára.
Szülés után
Több kihívással is szembe kell néznie a kismamának
közvetlen a szülés után, akár még a kórházban. Először is fájnak a szülés alatt
keletkezett sebek, így csak lassan, óvatosan lenne szabad mozogni, de ez egy
újszülött mellett nem mindig sikerül. Minél hamarabb gyógyulnak tehát a sebek,
annál több erőnk lesz a kisbabához. A következő kihívás a tejtermelés beindítása.
Sajnos nem mindenkinek lesz olyan könnyedén és gyorsan sok teje, ahogy az a
nagy könyvben le van írva. Sokan megszenvednek minden cseppért, és mindent
megpróbálnak, hogy fokozzák a tejmennyiséget. Pedig ha stresszelnek miatta,
akkor még nehezebb lesz tejet varázsolni. Szükséges még egy erős immunrendszer,
amivel megelőzhetik a saját magukat és babájukat fenyegető fertőzéseket is. A
szülés utáni depresszió is sokakat elér; nehéz vele megbirkózni és sokáig
eltarthat. A jó hír az, hogy a gyógygombák (a Cordyceps – kínai hernyógomba, RG
és GL – ganoderma gomba) és a Spirulina mindezeket képesek kezelni. Az RG kapszula ráadásul kivezeti az anyatejből
a méreganyagokat, még mielőtt azok eljutnának a babához.
Van tehát megoldás a problémákra, érdemes ezt
megszívlelni és felkészülni a megelőzésre, még mielőtt bármi baj alakulna ki. Vigyázzunk
mindannyian a kismamák és magzatjaik egészségére!
A következőkben arról fogok írni, hogy a megszületés
után, kisbabakortól kezdve idős korig, milyen korcsoportok milyen
betegségektől, fertőzésektől vannak veszélyeztetve, és milyen megoldást
találhatunk ezekre a problémákra.
A spirulinát és a többi termékünket itt tudod
megtekinteni ill. megrendelni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek
Az üzleti lehetőségről itt tudsz bővebben olvasni: http://fitokucko.dxn.hu/uzleti_lehetoseg
Ha bármi kérdésed merül fel, itt tudod velünk a
kapcsolatot felvenni: http://fitokucko.blogspot.hu/p/kapcsolat.html
Ha tetszett, amit olvastál és szeretnél
törzsvásárlónak regisztrálni, azt itt teheted meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése