2016. április 28., csütörtök

Hogyan óvjuk a kismamák és magzatjaik egészségét?

A várandós nők a különösen veszélyeztetett rétegek közé tartoznak, ugyanis nem csak a maguk, de magzatjuk egészségéről is nekik kell gondoskodniuk. Sokszor halljuk, hogy étkezzünk egészségesebben a terhesség alatt, de kutatások szerint a nőknek csak 60%-a változtat az étkezésén a várandósság alatt.

Testünket folyamatos támadások érik: a környezetszennyezés miatt káros anyagokat szívunk be a levegőből, étkezési szokásaink helytelenek, és stresszesen élünk, sokat és keményen dolgozunk. Mindez degeneratív vagy fertőző betegségek kialakulásához vezethet. Többféle sugárzás vesz minket körül: ki nem használ rendszeresen elektronikus eszközöket, mobiltelefont, laptopot vagy az irodában számítógépet? Ezek az eszközök mind károsíthatják a magzat DNS-ét. A baba talán egészségesnek tűnik, amikor megszületik, van, hogy csak később alakulnak ki nála a különböző betegségek.

Fontos, hogy az édesanyának erős immunrendszere legyen, ezért nagyon nagy hangsúlyt kell fordítani a megelőzésre. Nagy a felelősség is ezen a téren, hiszen ha kismamáknak adunk vitamint, akkor tökéletesen biztosnak kell lennünk abban, hogy ez nem fogja sem a kismama, sem pedig a magzat egészségét károsítani. Szerencsére a ganoderma gyógygomba és a spirulina mikroalga tökéletesen biztonságosak nem csak a kismamáknak, de mindenkinek. Érdemes már akkor elkezdeni szedni őket, amint kiderül a terhesség.


Várandósság alatt

A GL (Ganocelium) ganoderma kapszula poliszacharidot és szerves germániumot tartalmaz, ami erősíti a kismama immunrendszerét és ezzel megóvhatjuk a veszélyes vírusoktól is. A poliszacharidok megújítják a sérült DNS-t és erősítik a baba agyfunkcióit. Napi 6-30 db kapszula is beszedhető a GL-ből, attól függően, hogy milyen állapotban van a kismama szervezete.

Az RG (Reishi Gano) – amely szintén ganoderma kivonat – azért különleges, mert képes kivezetni a méreganyagot a szervezetből, mielőtt az elérné a magzatot. Napi 6 tabletta ebből is adható a kismama számára.


Szülés után

Több kihívással is szembe kell néznie a kismamának közvetlen a szülés után, akár még a kórházban. Először is fájnak a szülés alatt keletkezett sebek, így csak lassan, óvatosan lenne szabad mozogni, de ez egy újszülött mellett nem mindig sikerül. Minél hamarabb gyógyulnak tehát a sebek, annál több erőnk lesz a kisbabához. A következő kihívás a tejtermelés beindítása. Sajnos nem mindenkinek lesz olyan könnyedén és gyorsan sok teje, ahogy az a nagy könyvben le van írva. Sokan megszenvednek minden cseppért, és mindent megpróbálnak, hogy fokozzák a tejmennyiséget. Pedig ha stresszelnek miatta, akkor még nehezebb lesz tejet varázsolni. Szükséges még egy erős immunrendszer, amivel megelőzhetik a saját magukat és babájukat fenyegető fertőzéseket is. A szülés utáni depresszió is sokakat elér; nehéz vele megbirkózni és sokáig eltarthat. A jó hír az, hogy a gyógygombák (a Cordyceps – kínai hernyógomba, RG és GL – ganoderma gomba) és a Spirulina mindezeket képesek kezelni.  Az RG kapszula ráadásul kivezeti az anyatejből a méreganyagokat, még mielőtt azok eljutnának a babához.

Van tehát megoldás a problémákra, érdemes ezt megszívlelni és felkészülni a megelőzésre, még mielőtt bármi baj alakulna ki. Vigyázzunk mindannyian a kismamák és magzatjaik egészségére!

A következőkben arról fogok írni, hogy a megszületés után, kisbabakortól kezdve idős korig, milyen korcsoportok milyen betegségektől, fertőzésektől vannak veszélyeztetve, és milyen megoldást találhatunk ezekre a problémákra.

A spirulinát és a többi termékünket itt tudod megtekinteni ill. megrendelni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

Az üzleti lehetőségről itt tudsz bővebben olvasni: http://fitokucko.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

Ha bármi kérdésed merül fel, itt tudod velünk a kapcsolatot felvenni: http://fitokucko.blogspot.hu/p/kapcsolat.html

fitokucko@gmail.com

Ha tetszett, amit olvastál és szeretnél törzsvásárlónak regisztrálni, azt itt teheted meg.

http://fitokucko.dxn.hu/member_registration_private





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése