2016. augusztus 2., kedd

Miért a DXN ganoderma?"Jó-jó, egészséges a ganoderma, de a drogériában is lehet kapni, miért választanám pont a DXN-es verziót?" – Hát nem tudom, te hogy vagy vele, de én azért szeretem tudni, hogy honnan származnak a dolgok, amiket a számba veszek. Ezért néztem utána, hogy mit is tud a DXN. Íme:  • Már 23 éves cég, 1993-ban alapította a világhírű indiai Institute of Technology-n diplomázott Dato’dr. Lim Siow Jin.
  • A malajziai központú vállalat a legnagyobb ganoderma termelő a világon.
  • A DXN a saját ültetvényein termeszti (ganoderma, kávé, spirulina, noni, stb.) a termékei összetevőit, melyekből saját gyáraiban állítja elő a késztermékeit, melyek saját nemzetközi törzsvásárlói hálózatán keresztül jutnak el ma már több mint 6 millió családhoz.
  • A DXN a termesztéstől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli.
  • A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársai sikerességét.
  • A DXN vállalatcsoport részvényeit 2003 óta jegyzik a Kuala Lumpur-i tőzsdén. A tőzsdei jelenlét garantálja az átláthatóságot és a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek alkalmazását. A cég pénzügyi mutatói naprakészen nyilvánosak, az interneten elérhetőek (http://www.dxn2u.com/about/index.php?lang=en#).
A fenti információk számomra nagyon hitelesek, és a kávék megkóstolása után engem véglegesen meggyőztek.

Ha téged is meggyőztek, csatlakozz itt csapatunkhoz!


Ha még előbb megkóstolnád a kávét, kezdj mondjuk egy próbacsomaggal itt:


Ha több információra van szükséged egy meghatározó üzleti döntéshez, ide kattints:Bármilyen további kérdés-kérés esetén fordulj hozzám bizalommal!Fazekas Alexandra
Mobil: + 36 30 516 0541
DXN honlap: fitokucko.dxn.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése