2016. április 24., vasárnap

ÁPRILISI KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

 Ha követed az oldalamat, akkor biztosan tudatosan törődsz az egészségeddel, és nem mindegy neked, hogy milyen táplálékot viszel be a szervezetedbe nap mint nap.

Én is mint feleség és anya, kötelességemnek érzem, hogy foglalkozzak családom és magam egészségével, mert történhet bármi, az egészség a legfontosabb.

Ezért már évekkel ezelőtt is – amikor még nem ismertem a DXN termékeit – rendszeresen vásároltunk jó minőségű multivitamint a férjemmel. A jó minőség alatt természetesen NEM a drogériákban kapható, 1-tablettában-minden-benne-van típusú, és nem is a gyógyszergyárak által összerakott, szintetikus anyagokat tartalmazó vitaminokat értem, hanem minőségi, természetes alapanyagokból készült, több tablettából álló napi multivitamin-csomagokat, amelyek a szükséges vitaminok mellett a fontos ásványi anyagokat is tartalmazzák. Szándékosan nem említem meg a márkát, de aki a ma itthon kapható multivitaminokat ismeri, az biztosan tud mondani olyan márkát, ami a fenti kritériumoknak megfelel. Jelenleg ennek a multivitaminnak a doboza 5700 Ft-ba kerül, és 30 csomagot, tehát egy havi adagot tartalmaz egy embernek.

Meg voltam győződve arról, hogy ez a megfelelő és legjobb árú vitamin számunkra, egészen addig, amíg meg nem ismertem a spirulinát. Ez az algafajta ugyanis mindazt tartalmazza, amit a multivitamin-csomagunk is, de még annál jóval többet is, és rengeteg jótékony hatása is ismert. Hogy mit tartalmaz, arról itt írtam, a jótékony hatásairól pedig itt.


Egy kisebb doboz spirulina 120 db tablettát tartalmaz, ebből az ajánlott napi adag 4-6 db tabletta, vagyis egy doboz nagyjából egy hónapra elég. A törzsvásárlói ára 4.315 Ft, vagyis napi 144 Ft-ért (napi 4 tablettával számolva) megadsz magadnak mindent, amire a szervezetnek szüksége van. (Ráadásul ha a nagyobb – 500 db-os – dobozt választod az egész családnak, akkor mindössze napi egy főre eső 130 Ft-ból egészségesen tudod tartani magadat és családodat.) Szerezd be itt a spirulinát!

DE! MIELŐTT ÁTKATTINTANÁL, MOST VAN EGY KÜLÖNLEGES AJÁNLATOM a SZÁMODRA. Törzsvásárlói árról írtam fenn, ami feltételezi, hogy csatlakozol a DXN rendszeréhez. Amennyiben szeretnéd ezeket a 20-25%-kal alacsonyabb árakat később is élvezni, mindenképp érdemes beregisztrálnod. Ez csupán egy egyszeri 5.000 Ft-os regisztrációs díjba kerül. Tényleg egyszeri, és ezzel ráadául kapsz egy információs anyagokkal teli csomagot a megrendelt terméked mellé.

A különleges ajánlatom pedig a következő: amennyiben április 30-ig csatlakozol és hozzá megrendelsz egy terméket, úgy ajándékba kapsz tőlem egy kávés vagy reggeli próbacsomagot (a termékeknél 4 különböző csomag közül választhatsz, Try Pack néven találod őket). A regisztrációt itt tudod megcsinálni. Azután pedig, kérlek, emailben jelezd nekem, hogy melyik csomagot választod.  

Vigyázz, az ajánlatom csak április 30-ig, vagyis jövő hét szombatig él.


Tégy te is az egészségedért, és válaszd a DXN-t!

http://fitokucko.dxn.hu/member_registration_private

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése