2016. április 8., péntek

Hogyan tovább a termékkóstolás után, avagy hogyan keress pénzt kávézással?

A legutóbb a termékekről írtam és hogy mit tegyél, ha kipróbálnád őket.

Most viszont eggyel tovább lépek: mit csinálj, ha úgy jársz, mint mi, akik megkóstoltuk a kávét és beleestünk az ízébe? Az azonnal érezhető pozitív hatásairól nem is beszélve.
Még aznap este leültünk beszélgetni, tanakodni, számolgatni. Elolvastuk a DXN oldalát, utánanéztünk annak, hogy mi is ez a ganoderma és mit tud, aztán megnéztük a marketing tervet is. Amit biztosan tudtunk, az az volt, hogy ezt a kávét szeretnénk a jövőben fogyasztani. A kérdés az már csak annyi volt, hogy „csak” törzsvásárlónak regisztráljunk be vagy az üzletépítéssel is elkezdjünk foglalkozni?


Technikailag bármelyik döntés esetén ugyanúgy zajlik a regisztráció, de mi mindenképp le akartuk tisztázni már az elején, hogy mennyi időt és energiát kívánunk belefektetni az üzletbe.

Ha törzsvásárlónak regisztrálsz, akkor a termékeket 20-25%-kal olcsóbban kapod meg, tehát ez már önmagában is megéri. Nem kapsz a vásárlások és fogyasztások után jelentősebb jutalékot, viszont lehetőséged van olcsóbban hozzájutni kiváló minőségű ganoderma-kivonatot tartalmazó kávékhoz, teákhoz, étrend-kiegészítőkhöz és kozmetikumokhoz.

Ha meg vagy elégedve egy termékkel, amit a boltban vásároltál, akkor ajánlod azt az ismerőseidnek is, ha felmerül a téma, ugye? Így terjed el egy minőségi termék jó híre, ha sokan szeretik, sokan vásárolják és ajánlják tovább. Van egy jó hírem! A ganodermás termékek minőségével biztosan elégedett leszel, mert a kávék finomak és jót tesznek a gyomornak, az immunrendszernek, akárcsak a többi termék. Ha elmeséled – akár szóban, akár írásban, online – az embereknek, hogy mennyire egészségesek a termékek, segíthetsz másoknak is egy jó döntésben és abban, hogy a DXN termékek fogyasztásával megőrizzék egészségüket. A te döntésed, hogy szeretnéd-e a saját üzleted is építeni, vagy inkább csak fogyasztod a termékeket, a fenti példában csak azt kívántam felvázolni, hogy milyen egyszerűen építhető az üzlet.

Ha minden információt átnéztél, elolvastál és úgy döntesz, hogy szeretnél regisztrálni az üzletbe, akkor két lehetőséged van. A DXN nem arról szól, hogy fektessünk be minél több pénzt valamibe, amit aztán úgyis megbánunk, így van arra lehetőség, hogy minimális befektetéssel kezdjünk neki.

1)      Egyszeri regisztrációs díj megfizetése (5.000 Ft) + 1 termék megvásárlása. Ebben az esetben tényleg csak kicsivel kezdünk, kipróbáljuk azt a terméket, amit már kinéztünk a webáruházban, vagy ami a legjobban tetszett a korábban vásárolt próbacsomagból. Az 1 terméket már a törzsvásárlói áron kapjuk, tehát a regisztrációs díj egy része már "visszajött", és a következő vásárlásokkal azt szépen vissza is kapjuk a kedvezménnyel. Mi végül ezzel a lehetőséggel léptünk be, de bevallom, csak azért, mert nem néztünk utána rendesen, hogy milyen előnyökkel jár a másik lehetőség, így aztán azt a lehetőséget szépen el is buktuk. 

2)      Lehetőség van ugyanis a sokkal kedvezőbb (és népszerűbb) úgynevezett DSP (Dinamikus Start Program) csomaggal belépni. A csomagok több, népszerű terméket tartalmaznak, többféle kávét és a főbb étrend-kiegészítőket is, így ezek jóval drágábbak, mint az első lehetőség, de annyi pluszt kaphatsz velük, hogy mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen a lehetőségen is.  Nézzük az előnyeit:
a.    Gyors indulást biztosít - már az első havi vásárlásod után is kapsz jutalékot,
b.    Heti elszámolás és bónuszkifizetés – ha tovább ajánlod és mások is élnek ezzel a népszerű csatlakozási lehetőséggel, akkor az új DSP-s csatlakozóid után hetente elszámolják a bónuszod. Milyen jó is lenne hetente fizetést kapni, nem igaz? :)
c.    A csomagok árának 110-130-150 %-a levásárolható attól függően melyik csomaggal regisztrálsz. – azaz a csomag értékét és még valamennyit még egyszer le tudsz vásárolni a webáruházban ezzel a regisztrációs lehetőséggel.
d.    Már a belépéskor kipróbálhatod az összes főbb terméket, hogy minél hamarabb megismerkedj velük, élvezhesd előnyeiket és megírhasd/elmondd róluk tapasztalataidat.
e.    Így már nincs szükség külön regisztrációs díj és szállítási díj fizetésére, a csomagok árában mindkettő költség benne van.

No, ez így már jobban hangzik, ugye? A DSP csomagok fajtáit, árait és a benne foglalt termékeket pedig az alábbi ábrákban tanulmányozhatod.

1)      DSP A csomag:

2)      DSP B csomag:

3)      DSP C csomag:


És még egy táblázat arról, hogy milyen értékű termékvásárlási lehetőséget kapsz az egyes csomagok megvásárlásával:


Ennyi pénzért (ennyit fizetek a csomagért)
Ennyi értékű terméket kapok (a csomag tartalma és a levásárolható összeg)
DSP A csomag
174.125 Ft
435.313 Ft
DSP B csomag
102.130 Ft
234.899 Ft
DSP C csomag
32.730 Ft
68.733 Ft


Jól gondold át, hogy melyik lehetőség szimpatikus neked a leginkább, majd pedig tedd meg a következő lépést!





Lenne még kérdésed? Kérdezz bátran! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése