2016. április 4., hétfő

Melyik érték a legfontosabb?

Nemrég láttam egy felmérést, ahol arról kérdeztek, hogy mi a legfontosabb, minek örülnénk a legjobban az életünkben.

Három alternatíva közül lehetett választani:
       1.   Igaz szerelem
             2.    Teljes egészség
             3.    Gazdagság


Azt mondják, hogy ha van pénz, mindent meg tudunk vásárolni. A szerelmet és az egészséget (a jó orvosokat) is. Ez csak részben igaz, mert kevés igaz szerelmet láttam én pénz által beteljesedni, az általános tapasztalat szerint inkább érdekkapcsolatok tudnak a pénz segítségével kialakulni.

Van, aki az igaz szerelmet preferálná, mert a szerelem boldogságot eredményez, ami taszítja a betegséget és lelki értelemben gazdagságot okoz. Az igaz szerelem megtalálása szerintem is nagyon fontos és mindenféleképpen szükséges, de a felhők fölött repkedés általában csak a kapcsolat első néhány hónapjára/ évére jellemző, később már előkerülnek a gondok, a viták is, amelyek a betegségeket is bevonzhatják. Tény, hogy egy társsal erősebbnek, gazdagabbnak érezzük magunkat, de nagyon sok közösen befektetett munkára van szükség ahhoz, hogy ez hosszú távon is így maradjon.

Marad a teljes egészség. Sokaknak – főleg a fiataloknak – még sejtelmük sincs arról, hogy micsoda kincs az egészség. Ők frissek, életerősek, csak ritkán betegek, és még nyugodtan rombolhatják a testüket alkohollal, cigarettával vagy egészségtelen étkezéssel, rövid távú következmények nélkül. A hosszú távú következményekkel pedig ők még nem foglalkoznak.
Akinek, saját magának vagy családtagjának, már volt komolyabb, elhúzódó betegsége, esetleg kórházban is feküdt vele, vagy akinek gyermeke van, az biztosan sokkal többre értékeli az egészség fontosságát, mint az, aki ritkábban volt beteg.

Én sosem voltam nagyon beteges, de ha elkaptam valamit, ami jelentősen legyengített, akkor mindig rájöttem arra, hogy betegnek lenni borzasztó érzés. Ha nem lehetsz önmagad, ha nem tudod elvégezni még a napi rutin teendőidet sem, ha csak fekszel az ágyban, és azt várod, hogy mikor múlik már el végre ez az erőtlenség, akkor értékeled csak igazán az egészséget.

De van, ami még ennél is rosszabb érzés: ha a gyermekeid betegszenek le. Amikor a 3 és fél hónapos lányom kruppal került kórházba, akkor borzalmas volt átélni azt a tehetetlenséget, amivel szembe kellett néznem. A nagyobbik lányom bölcsőde alatt minden hónapban beteg volt, most óvoda alatt „már csak” minden második hónapban. Szörnyű ezeket a piciket ilyen rossz állapotban látni.

Tényleg tehetetlenek vagyunk ebben a helyzetben? Sokszor igen, ha már bekövetkezett a baj. De mindenféleképpen meg tudjuk előzni a betegségek nagy részének kialakulását, ha a megfelelő étrend-kiegészítőket fogyasztjuk.

Manapság mindenhol azt halljuk, hogy szedjünk vitamint, mert nem étkezünk elég változatosan ahhoz, hogy minden vitamint és ásványi anyagot rendszeresen bevigyünk szervezetünkbe. A gyógyszertárak és drogériák polcai teli vannak már a különböző – általában szintetikus – vitamin-készítéményekkel, sokukat a tévében is reklámozzák, hogy minél jobban beleivódjon az emberbe, hogy ez az, amit szednie kell. Ne csodálkozzunk viszont, ha ezen vitaminok szedése ellenére is könnyen megbetegszünk. Nem ezek a gyógyszergyárakban előállított vitaminok ugyanis azok, amikre szüksége van szervezetünknek.

Amikre szükségünk van, azok természetes, minőségi, nagy tisztaságú alapanyagok, amelyeket olyan, a természetben előforduló élőlényekből vonnak ki, amelyek már önmagukban rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Növényekről és gombákról van szó, amelyeket speciális körülmények között termesztenek, majd minőségi eljárással állítanak elő belőlük étrend-kiegészítő tablettákat, kapszulákat vagy porokat.

A DXN-nek éppen ez volt a célja, amikor megalapította gyárát és világméretű üzletét. Jelenleg ennek a cégnek van a világ legnagyobb ganoderma-ültetvénye Malajziában, és a ganoderma (pecsétviaszgomba) mellett még más gombákat (oroszlánysörény-gomba, kínai hernyógomba) is tenyésztenek, illetve a spirulina algát is maguk termesztik a gyár hatalmas területén.

Legfontosabb, egészségmegőrző termékei a következők:
  • Spirulina (kék-zöld alga) tabletta: gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.
  • RG (ganoderma) kapszula: poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. A Reishi Gano (RG) naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához.
  • GL (ganoderma) kapszula: a felhasznált Ganoderma lucidumot 18 napos micéliumból nyerik. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kitűnő hatással van az általános jó közérzet javítására.
  • Cordyceps (hernyógomba) kapszula: Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, az aminosav, a glutaminsav, poliszacharidok, B12-vitamin stb. A DXN Cordyceps kapszula értékes étrend-kiegészítő, mely elősegíti a szervezet állóképességének és ellenálló képességének erősödését.

Ezekkel az étrend-kiegészítőkkel már biztosan jó eredményeket érhetünk el egészségünk fenntartásában és általános jó közérzetünk javításában. Rendszeres fogyasztásuk erősíti az immunrendszert, így meg tudjuk előzni azokat a betegségeket, amelyek egyéb esetben jó eséllyel megtámadhatnának minket.

Termékeinket itt tudod megtekinteni, ill. megrendelni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

Az üzleti lehetőségről itt tudsz bővebben olvasni: http://fitokucko.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

Ha bármi kérdésed merül fel, itt tudod velünk a kapcsolatot felvenni: http://fitokucko.blogspot.hu/p/kapcsolat.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése