2016. április 20., szerda

Hogyan könnyítik meg a ganodermás termékek a mindennapokat a háztartásban?

Igaz, hogy a kávé a legnépszerűbb termékünk és rengeteg fogy belőle, hiszen majdnem mindenki kávézik. Vannak azonban más – ganodermával dúsított – termékek is a kínálatban, amelyek nem azért készültek, mert jobban néz ki a gyártó, ha a kávén kívül mást is fel tud mutatni, hanem azért, mert a ganodermát nem csak élelmiszereken keresztül lehet fogyasztani, hanem egyéb, háztartási és kozmetikai cikkekbe téve is. Kutatások bizonyítják, hogy a leghatékonyabban a bőrünk tudja felszívni a hatóanyagokat, így fontos, hogy szájon és bőrön át is adjuk meg a testünknek azt, amire szüksége van.


Maradjunk egyelőre a konyhában. Nem csak többféle kávét, de kétféle ganodermás teát és ganodermás kakaót is érdemes otthon tartani, az utóbbit gyermekeink fogyaszthatják, az előbbit pedig mi vagy akár kávét nem fogyasztó vendégeink is.


Az étrendkiegészítők (GL, RG kapszula, spirulina, stb.) mindennapi életünk részét képezik, egy reggeli és/vagy esti pohár vízzel bedobhatjuk a napi egészségmegőrző adagunkat.


A fürdőszoba is izgalmas táptalaja a ganodermás termékeknek. Ha emlékeztek arra, hogy nagyszüleink régen minden csípésre, kiütésre fogkrémet kentek, akkor azon sem fogtok meglepődni, ha elárulom, hogy a ganodermás fogkrém a fogmosáson kívül mennyi mindenre jó még. Kiváló gyulladáscsökkentő hatása miatt már másnapra elmulasztja a herpeszt, de jó orrdugulásra, mentol tartalma miatt szúnyogcsípésre és még az aranyérre is.

A szappan felhasználása szintén sokrétű lehet: bőrpuhító hatása miatt bőrkeményedésekre jól hat, de kiütésekre, pattanásokra is szuper, és arcpakolásként elkészítve ránctalanít, fiatalítja a bőrt.

A masszázsolajat nem csak ízületi problémákra lehet alkalmazni. Kiváló testápoló, bőrpuhító, és kellemesen hat a mosogatószertől kiszáradt ill. a vegyszeres kézre.  Mivel nincs benne semmi irritációt okozó anyag, ezért arcra is kenhető, szemránckrémként kiváló. A család használhatja égési sérülésre, napégésre is, és már másnapra rendben van a bőrük.

A ganodermás sampon nyugodtan bevethető pikkelysömörös, allergiás vagy érzékeny fejbőrre, de a zsírosodást is megállítja a faggyúmirigy működésének szabályozásával, és még a hajhullás ellen is hat.

A babaolaj egy kellemes illatú, finom olaj, amely ápolja a testet, felpuhítja, táplálja, nyugtatja a bőrt, ráadásul gyorsan felszívódik.


Kedvenceinket se hagyjuk ki a jóból, idős kisállatok életkorát többen már sikeresen meghosszabbították az állatnak adott spirulina segítségével. Ráadásul a kisállatok rendkívül szeretik is ezt a csemegét.

Van egy régi mondás, mely szerint az egészség árát mindenkinek meg kell fizetni. Van, aki apránként, megelőzés céljából fizet, és van, aki csak akkor, amikor már baj van. Utóbbi esetben egy összegben fizetendő a pénz a gyógykezelésre, és sajnos nem is biztos, hogy használ. Mi vagyunk a felelősek azért, hogy megfelelő termékekkel vegyük körül magunkat, hogy olyan fogyasztási és háztartási cikkeket használjunk, amelyek nem rövidítik meg életünket, és amelyekkel fiatalosak és frissek maradunk idős éveinkre is.

Termékeinket itt tudod megtekinteni ill. megrendelni: http://fitokucko.dxn.hu/termekek

Az üzleti lehetőségről itt tudsz bővebben olvasni: http://fitokucko.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

Ha tetszik, amit olvastál, itt tudsz azonnal regisztrálni:


Ha bármi kérdésed merül fel, itt tudod velünk a kapcsolatot felvenni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése